press-cliping-2011.pngPress Clipping for the e-Democracy Conference 2011


European Commision

26.09.2011 - Радио Слободна Европа

Во Охрид, конференција е-Демократија

Македонија лидер во регионот во воведувањето на електронски, комуникациски и информатички технологии. По е-влада, воведен и е-парламент - дел од заклучоците на конференцијата во Охрид.

...read more.


European Commision

26.09.2011 - Press 24

Конференција за е-Демократија 2011 во Охрид

„Информатичка и комуникациска технологија (ИКТ), двигател на демократијата и транспарентноста“ е темата на дводневната конференција за е-Демократија 2011, која утре почнува во Охрид.

...read more.


European Commision

26.09.2011 - Нетпрес

Ивановски: Напредуваме во однос на ИКТ како двигател на демократските процеси

Македонија бележи голем напредок во однос на ИКТ како двигател на демократските процеси, сублимирајќи ги последните технолошки достигнувања, е заклучокот на министерот за информатичко општество и администрација...

...read more.


European Commision

26.09.2011 - Министерство за информатичко општество и администрација

Ивановски: Македонија напредува во однос на ИКТ како двигател на демократијата

Република Македонија одлично напредува во однос на воведувањето на информатичките и комуникациските технологии како двигател на демократијата во државата...

...read more.


European Commision

26.09.2011 - Курир

Започна дводневната Конференција за е-Демократија 2011

На дводневната конференција за е-Демократија 2011, која денеска почнува во Охрид, темата е „Информатичка и комуникациска технологија (ИКТ), двигател на демократијата и транспарентноста“.

...read more.


European Commision

26.09.2011 - Курир

Развиеното информатичко општество помага во развој на е-демократијата

Република Македонија одлично напредува во однос на воведувањето на информатичките и комуникациските технологии како двигател на демократијата во државата и покрај тоа што изминатите две до три години...

...read more.


European Commision

26.09.2011 - Кирилица

Во Охрид се одржува е-Демократија 2011

„Информатичка и комуникациска технологија (ИКТ), двигател на демократијата и транспарентноста“ е темата на дводневната конференција за е-Демократија 2011, која денеска почнува во Охрид.

...read more.

European Commision

26.09.2011 - Tocka.com.mk

Во Охрид Конференција за е-Демократија 2011

“Информатичка и комуникациска технологија (ИКТ), двигател на демократијата и транспарентноста“ е темата на дводневната конференција за е-Демократија 2011, која денеска почнува во Охрид.

...read more.

European Commision

26.09.2011 - Tocka.com.mk

Ивановски: Напредуваме во однос на ИКТ како двигател на демократските процеси

Македонија бележи голем напредок во однос на ИКТ како двигател на демократските процеси, сублимирајќи ги последните технолошки достигнувања, е заклучокот на Mинистерот за информатичко општество и администрација...

...read more.

European Commision

26.09.2011 - Сител

Македонија напредува во однос на ИКТ како двигател на демократијата

Македонија одлично напредува во однос на воведувањето на информатичките и комуникациските технологии како двигател на демократијата и транспарентноста на јавните институции и покрај економската криза изминативе две...

...read more.


European Commision

26.09.2011 - Сител

Во Охрид Конференција за е-Демократија 2011

„Информатичка и комуникациска технологија (ИКТ), двигател на демократијата и транспарентноста“ е темата на дводневната конференција за е-Демократија 2011, која денеска почнува во Охрид.

...read more.


European Commision

26.09.2011 - In Press

Конференција за е-Демократија 2011 во Охрид

Охрид е домаќин на Конференцијата за е-Демократија 2011 на која ќе стане збор за улогата на информатичката технологија во јакнењето на демократијата и транспарентноста на јавните институции.

...read more.

European Commision

26.09.2011 - МРТ

Во Охрид Конференција за е-Демократија 2011

„Информатичка и комуникациска технологија (ИКТ), двигател на демократијата и транспарентноста“ е темата на дводневната конференција за е-Демократија 2011, која денеска почнува во Охрид.

...read more.


European Commision

26.09.2011 - Fakulteti.mk

Започна дводневната конференција за е-Демократија 2011

На дводневната конференција за е-Демократија 2011, која денеска почнува во Охрид, темата е „Информатичка и комуникациска технологија (ИКТ), двигател на демократијата и транспарентноста“.

...read more.